Friday, May 28, 2010

Nasi Goreng Cili Padi

*Time aku tulis post ni dh jam1.54A.M waktu Malaysia*

Wah~~ Wah~~ Wah~~ *mcm pelik jak sebut benda ni*.. hahahaha.. sebenarnya aku pun xtau mau tulis apa ni... but saja2 jak ni sbb boring xtau mau bt apa... huhuhu...

kenapa tajuk post ni NASI GORENG CILI PADI??? Jawapan dia senang je.. sbb aku suka makan nasi goreng cili padi... hahahahaha... sedapp... lg pedas lg sedap.. lg b'api telinga lg best..... OMG!!!!!!!! br perasan ni.... kat blog ku lg byk pelawat dr USA b'banding Malaysia... Cisss... d mna kah semua rakyat Malaysia semua... kenapa USA pula yg berada kat ranking 1.... xpe2... mari la malaysia cepat serbu blog ku *aku dh tukar ni tulis BM ~~ walaupun BM pasar*.... Pasar apa?? PASAR SENI.. yaa jom kita ramai2 p pasar seni beli DODOL... hahahahah..... Yum~~ Yum~~ Yum~~

Tetiba aku jd lapar bila tgk gambar dodol tu.. xpe... nnt esk pagi la makan.... ESK PAGI??? bkn aku tidur jak ka pagi2??? hahahaha... opssssss.. t'kantoi d situ... hahahahahha...

AKTIVITI TIME CUTI:
Pagi: Tidur
Malam: Bangun (online)

hahahahaha....org ckp klu kita p study over-sea, 1st tu susah nak adapt ngn time line dia... tp aku rasa la.. klu aku pindah over-sea *let say Europe~~ Norway* aku rasa aku xde masalah ngn time line tu.. ahahha... tgk aktiviti harian ku pun dh tau kn.. klu p sana... terus betul ni... hahaha.. Pagi aku bangun Malam aku tidur................

OK JAUH LARI DR LANDASAN NI.... Nasi Goreng terus jd Over-sea pula... By the way aku mmg study "over-sea" pun...... Nape?? X percaya??? Well, let me do the math.... ahhahaha... aku tinggal kat sabah... study kat IIUM kat gombak which is kat semenanjung Malaysia... klu nk p sana, aku kena rentas LAUT CHINA SELATAN... bkn kah "over-SEA" tu..... hahahahaha... laut china selatan pun LAUT jg... so pendek kata, aku mmg study "over-sea"...... hahahaha... betul kn???? ada cmmt.. x puas hati.... :-p

Ok sekali lg lari dr landasan.... xpe la.... dh alang2 t'lari dr landasan... Jom kita b'lari lebih laju lg..... lari tepi landasan keretapi.. jom sapa mau join??? marathon kat tepi landasan keretapi... tp landasan keretapi apa class... jom lumba kat landasan LRT... br mantobzzzzzz........ hahahahahaha.....

Ok mmg dh tahap critical ni lari dr landasan... b'balik ke cerita Nasi Goreng Cili Padi...
Ermmmm...... SAYA SUKA MAKAN NASI GORENG CILI PADI...... Sbb dia sedap..... ermm.. tu je kot.... (^_^)y

*Habis tulis jam2.15A.M~~ ok tidur dulu*

1 comment: