Tuesday, May 25, 2010

Tom Tom Bak

Tgh duk renung2 tilam ku then t'fikir something... "Kenapa ada gmbr teddy bears pula ni??"
hahahahaha... 2 ekor beruang yg duk sebelah2 mcm adik ngn abg....
Bukan aku yg pilih tilan ok... So jngn salah kn aku ada gmbr beruang2 ni... hahaha.... i'm not gonna say "Cute bah tu".. but i'm also not gonna say "I hate it"... Aku kat atas pagar. harap2 xde angin.. nk duduk kat atas pagar jak x mau jatuh mana2 belah.. then again... klu pagar tu ada dawai tajam???? sanggup ke nk b'diri atas pagar??? jeng3.... klu mcm tu aku terjun kat part "Cute bah tu"... hahahahahahaha....... *angkat kening sebelah*

Aku m'carut apa ni???? (o_O")
aku sendiri pun x fhm... ahhahaha.. ko yg duk bca dr td faham ka??? *klu kau foreigner, sorry ya, post kali ni aku tulis bm*

kenapa aku tulis bm pula ni????????? biasanya english... jeng3... misteri2... XDE MISTERI PUN!!!!!!!!!!!! ni sbb ada sorg "GRAMMAR POLICE" on the lose... aku jd mangsa dia *mode sedih air mata meleleh* (T^T)

siapa kah yg sanggup bt aku mcm ni??? KAU LA... yes YOU.... *only apply to ORG TU*..... *utk org lain, jawapan mcm ni*.. ada la sorg mamat ni.. korg x payah tau la.... hahahahahaha...




best gak tulis m'carut entah apa mcm ni.. *harap2 parent ku x baca~~ kak klu kau bca JANGAN BGTAU ABAH AKU UPDATE BLOG YA* huhuhu.. sekali-sekala nk gak tulis cam ni.. asyik duk post lagu.. duk post benda2 serius... and not to mention JOURNAL....... hahahha.. ketawa sendiri ni bila baca JOURNAL2 klu kat blog... gila ni.....

xpe... STOP kat cni je la... kang tulis panjang2 org x baca gak.. buka je page nmpk panjang terus CLOSE TAB...... cam siot ya sapa yg bt tu... *aku pernah gak bt mcm tu :-P*

ok next post aku nk tulis pasal TWITTER la pula..... muahahahhaha..... Until that time.. See you!!!!

1 comment:

  1. 任何你憂慮的事,你都應該去採取一點行動,不要只是在那邊想........................................

    ReplyDelete